Hadsten civile Hundeførerforening

Hvem er vi?

Hadsten civile Hundeførerforening er en forening for alle der holder af hunde, og som gerne vil træne med deres hund.
Vi er en uformel forening af ulønnede hundeinteresserede, hvor fællesskabet er vigtigt og hvor vi hjælper hinanden under træningen, med opstilling, oprydning og forefaldende aktiviteter og hvor humor også har en vigtig plads.

Hvem kan træne hos os?

Lige meget hvilken hund du har eller hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i Hadsten civile Hundeførerforening.
Så er du interesseret i at deltage med din hund i hundetræning eller bare få et godt råd, så kom ned på vores træningsplads på Solsortevej (ved Rensningsanlægget) og få en snak med Hundeførere og Trænere.

Vi vil gerne hjælpe dig!

Vi hjælper gerne med råd og vejledning, fx hvis du overvejer at anskaffe dig en hund.
Uanset om din hund bare skal socialiseres og lære almindelig lydighed – eller du har ambitioner om at stille op til konkurrencer, så har vi dygtige uddannede og erfarne trænere, med samlet mere en 100 års erfaring, som står klar til at hjælpe dig.

Hvornår træner holdene?

Vore træningstider er i vinterperioden lørdag eftermiddag og i sommerperioden en hverdagsaften. Holdene træner ca. en time hver uge, hele året, med undtagelse af ca. en måneds vinterpause. I sommerferien er der fælles træning hvor alle hold træner sammen.

Info-møder, konkurrencer og arrangementer

I klubhuset afholder vi regelmæssige informationsmøder om emner der vedrører hundetræning, konkurrencer samt diverse sociale arrangementer og byder på kaffe og the og her er det også muligt at få klaret verdenssituationen.

Din hund vil gerne aktiveres

Hunde elsker at blive aktiveret og træne og vil gøre alt for den hundefører, der er den mest interessante i hele verden.

Husk også at aktivere og træne din hund gennem hele dens liv, så får du en hund der lystrer og kommer når du kalder.

Vi håber at se dig og at du bliver ”bidt” af hundetræning/aktivering